Dobro došli u Duwar!

Osnova našeg poslovanja je istraživanje i razvoj dozirnih pumpi i uređaja za doziranje tekućina kako bi Vam mogli pružiti proizvode koji odgovaraju svim Vašim zahtjevima. Naše dozirne pumpe i uređaji koriste se u mnogim procesima u niz industrija uz zadovoljavanje važećih propisa, smjernica i direktiva EC, ATEX, ISO, itd.

O nama

Tvrtka DUWAR dozirni uređaji ventili i visokotlačna armatura d.o.o., skraćeno DUWAR d.o.o., osnovana je prema zakonu o trgovačkim društvima kao društvo s ograničenom odgovornošću u privatnom vlasništvu.

Sjedište tvrtke nalazi se u Koprivnici, Bjelovarska cesta 18.

Osnovne djelatnosti tvrtke su:

  • projektiranje i konstruiranje opreme za procesnu, farmaceutsku, kemijsku, prehrambenu i naftnu industriju
  • proizvodnja dozirno – pumpnih agregata (klipni, centrifugalni i plinski), te pripadajuće armature
  • proizvodnja uređaja za doziranje
  • montaža, održavanje i servis dozirno – pumpnih agregata kao i pripadajuće armature

Tvrtka DUWAR d.o.o. djeluje od 2000.god. kao sljednik tvrtke RAPID Koprivnica, sa ciljem projektiranja, razvoja i izrade opreme za  sve vrste procesne industrije. 

DUWAR d.o.o. trenutno zapošljava ukupno 18 zaposlenika, koji svojom kvalifikacijskom strukturom u potpunosti udovoljavaju trenutnim potrebama tvrtke. Uz potpunu tehničku opremljenost, kapaciteta 42.000 proizvodnih sati, za obavljanje poslova koji su glavna djelatnost tvrtke, ista je opremljena s potrebitim mjernim alatima i napravama kao i sa vlastitom ispitnom stanicom.   

Visoka kvaliteta rada i organizacije je temelj našeg razvoja i budućnosti, te garancija zadovoljstva svakog našeg kupca, dobavljača, poslovnog partnera, djelatnika i vlasnika.

Svojim stilom i načinom rada omogućujemo da nam kupac uvijek bude zadovoljan jer smo ispunili sva njegova očekivanja, a dobavljači i poslovni partneri prema nama gaje povjerenje glede pravovremenog plaćanja, rokova isporuke, kvalitete proizvoda, i primjerene cijene.